El secretari d'Estat de Seguretat, José Antonio Nieto, ha afirmat avui que Interior respecta la decisió del jutge de demanar investigar l'exnúmero 2 de la Policia Nacional Eugenio Pino per aportar proves d'origen dubtós en el cas Pujol, i ha esperat que les actuacions "acabin com més aviat millor".

El jutge de l'Audiència Nacional José de la Mata va acordar ahir investigar Pino i a un subordinat seu, l'inspector en cap Bonifacio Díez Sevillano, perquè els jutjats de Plaza de Castilla actuïn contra ells per fals testimoni i possibles delictes de prevaricació i frau processal per incorporar proves obtingudes de forma suposadament il·lícita en el cas Pujol.

Nieto ha afirmat que el Ministeri d'Interior respecta la decisió del jutge de la Mata i que espera que les investigacions sol·licitades pel magistrat "acabin com més aviat millor".

El secretari d'Estat ha indicat a més que, al marge de la part judicial, també espera que acabin com més aviat millor les notícies vinculades a aquest cas, ja que no li sembla que "siguin especialment positives per a ningú".