Hackegen la pàgina web del bisbe de Sant Sebastià, José Ignacio Munilla, que aquest passat dilluns va remetre contra el feminisme "radical o de gènere" i va assegurar que "el dimoni ha fet un gol des de les seves pròpies files" a la causa feminista. 

L'acció l'ha dut a terme el col·lectiu La Nueve de Anonymous i ho va fer la nit de dimecres a dijous, segons van assegurar en una piulada: "Després de les vergonyoses declaracions del Bisbe Munilla de Sant Sebastià sobre el Dia de la Dona hem decidit visitar-lo i explicar-li un parell de coses. No us direm com, però hem aconseguit que reculi i pengi el manifest del 8 de març a la seva pàgina web".

Això és el que han fet; entrar a la seva pàgina i compartir un manifest feminista que dona suport a la vaga del 8 de març. A més a més, han modificat l'agenda pública del bisbe i hi han afegit diverses activitats feministes que es faran a Sant Sebastian.

Hackejar la pàgina no ha estat l'única acció, en el marc de les mobilitzacions del 8-M, una vintena de dones s'han despullat de cintura cap amunt davant la catedral del Bon Pastor de Donostia per protestar contra les paraules de Munilla.