Loteries de Catalunya ofereix dos canals de venda a totes les persones que vulguin participar en el sorteig de La Grossa de Sant Jordi 2020. Concretament, els bitllets de loteria els pot obtenir qualsevol persona major d'edat en un dels establiments autoritzats o a través de la pàgina web de Loteries de Catalunya. Els menors no poden participar. 

El preu dels bitllets de La Grossa de Sant Jordi és de 5 euros. El sorteig es realitzarà el dia 26 de juliol de 2020 i es podrà veure en línia a través d'Internet. El primer premi és de 2.000.000€, que aniran a parar a les mans d'un únic guanyador o guanyadora. 

Comprar un bitllet de La Grossa físicament

Loteries de Catalunya no té establiment de venda exclusiva de loteria, com sí que els té Loterías del Estado. Tot i això, hi ha milers d'establiments a tot el país que venen bitllets de la Grossa de Sant Jordi. Es tracta, sobretot, d'estancs, bars, quioscs, llibreries, supermercats, fleques, benzineres i bingos, entre d'altres.

Si no saps quin és el punt de venda més proper al teu domicili, pots consultar tots els habilitats al mapa disponible al web de loteries de Catalunya

Comprar un bitllet de La Grossa a través d'Internet

Per aconseguir el teu bitllet de la loteria en línia, el primer que has de fer és crear-te un compte d'usuari a la pàgina web de Loteries de Catalunya. Per fer-ho hauràs d'aportar les teves dades personals, inclòs el teu compte bancari.

A més, des de la web es poden comprar bitllets des de qualsevol lloc del món, però és necessari que el compte correspongui a una entitat bancaria ubicada dins del territori català. 

En cas de comprar el bitllet per Internet, tots els premis superiors a 600€ s'entregaran a través d'una transferència bancaria. En cap cas es realitzaran cobraments directament al compte. 

A banda, si vols comprar un número especial perquè creus que et portarà sort, la web de Loteries de Catalunya et facilita rastrejar-lo. Ja el vulguis adquirir per Internet o físicament, pots buscar-lo a través del cercador que han habilitat: allà t'indicarà la seva disponibilitat en línia i als punts de venda i a quin concretament pots trobar-lo.

Comprova si la teva butlleta és una de les guanyadores del sorteig de La Grossa de Sant Jordi 2020

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat
la grossa de sant jordi 2020
LA GROSSA DE SANT JORDI La Grossa de Sant Jordi 2020 | On cobrar el premi? El Nacional
grossa sant jordi 2020
LA GROSSA DE SANT JORDI La Grossa de Sant Jordi 2020 | Dia i hora del sorteig El Nacional
grossa sant jordi 2020
LA GROSSA DE SANT JORDI La Grossa de Sant Jordi 2020 | Els premis El Nacional