El pròxim diumenge 26 de juliol se celebra el sorteig de La Grossa de Sant Jordi 2020que va haver d'ajornar-se a l'abril conseqüència de la pandèmia del coronavirus a Catalunya.

Si has comprat un bitllet guanyador, has de saber on podràs cobrar el premi. Tens fins a 90 dies per cobrar-lo, abans que caduqui.

On puc cobrar el premi de La Grossa?

En el cas de tots aquells bitllets comprats en físic i per cobrar-los en físic, hi ha tres opcions que varien depenent del tipus i la quantitat del premi a cobrar:

  • Si el premi de la Grossa de Sant Jordi és de fins a 120 euros, es pot cobrar a qualsevol establiment autoritzat a vendre aquesta loteria que disposi de terminal. Aquests establiments, de forma opcional, poden pagar premis fins a 1.000 euros.
  • Els premis de més de 120 euros i fins a 150.000 € es poden cobrar a CaixaBank o a l'Oficina d'Atenció, Informació i Pagament de Premis de Loteries de Catalunya, que es troba al carrer Enric Granados, número 33, de Barcelona-
  • Els premis superiors a 150.000 € es paguen a CaixaBank o l’Oficina d'Atenció, Informació i Pagament de Premis de Loteries de Catalunya.

la grossa sant jordi 2020

El pròxim diumenge 26 de juliol se celebra el sorteig de La Grossa de Sant Jordi 2020

Com puc cobrar els bitllets de La Grossa comprats online?

En el cas d'aquells bitllets que hagis adquirit de forma online hi ha dues opcions. Els guanyadors de sumes fins a 600€ rebran l'import directament al seu moneder de Loteries de Catalunya. Des de l'organització s'adverteix que, en cas de voler traspassar els diners en un compte bancari, la transacció bancària no és immediata i el temps d'espera varia segons l'entitat bancaria de cada usuari.

Els premis superiors a 600€ s'abonen al compte bancari de cada usuari. El temps d'espera per rebre el premi pot variar segons l’entitat bancària.

En qualsevol cas, tots els guanyadors han de saber que només es pot reclamar el premi fins 90 dies després del sorteig. Un cop passat aquest temps, els bitllets caduquen.

Des de l'organització recorden que els jugadors poden demanar els seus números preferits a qualsevol dels punts de distribució que disposin de terminal. Un cop allà, podran imprimir el bitllet amb el número que decideixis al moment, sempre què estigui disponible. 

Comprova si la teva butlleta és una de les guanyadores del sorteig de La Grossa de Sant Jordi 2020

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat
grossa sant jordi 2020
LA GROSSA DE SANT JORDI La Grossa de Sant Jordi 2020 | Dia i hora del sorteig El Nacional
grossa sant jordi 2020
LA GROSSA DE SANT JORDI La Grossa de Sant Jordi 2020 | Els premis El Nacional