Valeria Quer ha denunciat una violació que va patir quan encara era menor a Segòvia. Aquesta jove de 18 anys -germana de Diana Quer- ha presentat la denúncia en un jutjat de Sepúlveda, la localitat on presumptament s'hauria produït l'agressió sexual.

Segons avança El Norte de Castilla, els fets haurien passat durant un viatge que va emprendre la jove des del seu domicili a Madrid cap a la província de Segòvia. Als voltants de Sepúlveda, aproximadament a uns 65 quilòmetres, l'amic que conduïa el vehicle va fer una parada i suposadament la va agredir sexualment.

Ni la presumpta víctima ni la seva família no han volgut fer declaracions sobre els fets. Només el pare de Quer s'ha dirigit als mitjans per apel·lar a l'"ètica i responsabilitat" dels periodistes, assegurant que la realitat no s'ajusta a la informació que s'ha filtrat fins ara.

La família Quer torna a la palestra amb aquest possible nou cas de violència de gènere després de la desaparició a finals d'agost de 2016 de la germana de Valeria, Diana, a A Pobra, un municipi de la Corunya. Un mes després, la Guàrdia Civil va detenir Enrique Abuín -anomenat com el Chicle- com a presumpte autor de l'assassinat de la jove.

La policia va trobar el cadàver de Diana després de més d'un any de recerca gràcies a la confessió d'Abuín, que va revelar que el cos estava amagat en un pou d'una fàbrica desgavellada a Asados, a la mateixa província. El detingut espera ara la celebració del judici per homicidi.