Aquesta Diada 2023 tornen les mobilitzacions als carrers i les commemoracions no només a Catalunya sinó també arreu del món. Des d'ElNacional.cat animem a tots els nostres lectors i lectores a compartir amb nosaltres les vostres millors fotografies, vídeos o selfies mentre commemoreu la Diada nacional de Catalunya des d'on sigueu. Al llarg del dia, ElNacional.cat seguirà de prop tots els esdeveniments de la Diada 2023 i difondrà les imatges que ens feu arribar, ja sigui des de la manifestació de l'11 de setembre a Barcelona, de qualsevol localitat catalana o des de qualsevol altre racó del planeta. Al final del dia, recopilarem les imatges i els vídeos més destacats en un reportatge interactiu perquè pugueu veure com s'ha celebrat l'11 de setembre des d'arreu. No és el primer cop que ElNacional.cat posa en marxa aquesta iniciativa per la Diada. Podeu consultar l'interactiu que vam publicar la Diada de l'any passat, amb imatges de lectors des d'Islàndia, Argentina o Sri Lanka.

🔴 Diada 2023, DIRECTE | Actes, ofrenes i manifestació de l'11 de setembre
 

🕗 Recorregut i horari de la manifestació de la Diada 2023 de l'11 de setembre
 

Com enviar les vostres imatges i vídeos de la Diada 2023 a El Nacional?

Per tal de garantir una correcta recepció de les vostres imatges i vídeos, us demanem que:

  • Ens les envieu a través de WhatsApp al número 622 49 62 25, indicant el nom de l'autor de la imatge i la ubicació on va ser presa. Aquest telèfon estarà disponible durant tot l'11 de setembre i només es farà servir per rebre les vostres fotos i vídeos (no es contestaran trucades telefòniques).
  • L'equip d'El Nacional.cat seleccionarà les imatges rebudes i en publicarà una selecció al llarg de la Diada. Posteriorment, crearem un projecte interactiu amb les fotografies i vídeos escollits perquè pugueu explorar com altres lectors d'ElNacional.cat com vosaltres han celebrat la Diada 2023 des de diferents llocs de Catalunya i del món.
  • Les imatges que rebem només es faran servir amb aquest propòsit i no seran utilitzades per il·lustrar altres articles o notícies, i no establiran cap relació contractual amb l'autor.

🎤 ​Actes de la Diada 2023: manifestacions, discursos i portes obertes
 

Des d'on podeu enviar-nos les vostres fotos de la Diada 2023?

Podeu enviar-nos les vostres fotografies i vídeos des de qualsevol lloc! Tant si us trobeu a les mobilitzacions a Barcelona com en qualsevol altra part de Catalunya o d'arreu del planeta. L'únic requisit és que les imatges i vídeos mostrin com els nostres lectors celebren, commemoren i reivindiquen la Diada 2023.

A Barcelona, per exemple, hi ha previstes diverses concentracions i actes per celebrar la Diada. La marxa de l'ANC de l'11 de setembre començarà de nou a les 17.14 h, en commemoració de l'11 de setembre de 1714. Aquí teniu una guia amb tota la informació rellevant sobre aquesta manifestació i altres mobilitzacions d'aquesta diada:

 


 

Imatge de capçalera: Diada 2022 a Auckland, Nova Zelanda enviada per Anna Pallarès.