La Guàrdia Urbana de Barcelona ha detingut, aquest dimarts a la nit, una conductora a la fuga en plena Rambla. Els fets s'han produït just quan el president de la Generalitat, Quim Torra, sortia de veure l'òpera Tosca al Gran Teatre del Liceu.

Moments abans de mitjanit, una patrulla de la Guàrdia Urbana ha ordenat a un cotxe aturar-se a la cantonada del carrer Pelai amb la Rambla. La conductora no ha fet cas de l'autoritat policial i ha decidit fugar-se. Diversos policies l'han seguit durant l'intent de fuga.

Mentrestant, al Liceu acabava la representació l'òpera Tosca i per la porta sortia el president Torra i els Mossos que s'encarreguen de la seva protecció. Finalment, dos agents de la Guàrdia Urbana han parat les seves motos davant el Liceu i impedint el pas per la calçada. La conductora a la fuga ha topat contra les motos i ha estat detinguda. La està imputada per un presumpte delicte contra la seguretat en el trànsit.

Tot i que la coincidència de la detenció amb la presència del president Torra ha disparat els rumors que es podria tractar d'un intent d'atemptat, la Guàrdia Urbana s'ha afanyat a desmentir-ho i ha desvinculat els fets amb cap mòbil terrorista.