L’empresa Desokupa, especialitzada en el desallotjament de pisos o edificis ocupats il·legalment, ha estat absolta pel Jutjat d’Instrucció 13 de Barcelona de l’acusació de delicte lleu per haver provocat, presumptament, l’avortament d’una dona al Raval.

Segons ha informat la mateixa empresa, tant el propietari de la mateixa, Daniel Esteve, com la propietària de l’immoble situat al carrer Riereta,13, al districte del Raval de Barcelona, han estat absolts en la petició de condemna per delicte lleu de coaccions contra els veïns.

La denúncia va ser presentada per una parella de Bangla Desh, en les quals s’assenyalava que treballadors de Desokupa es van presentar al pis i van empènyer la porta, i a resultes d’aquesta acció, la dona, Joly Aktar, va caure i va quedar estesa a terra en un bassal de sang. La dona, que estava embarassada de tres mesos, va patir un avortament i per això van presentar denúncia als Mossos d’Esquadra.

El col·lectiu Stop Desnonaments Raval va anunciar, abans de conèixer la sentència, que era probable que presentessin recurs en cas d'absolució.