El caos a l'Aeroport del Prat per les cues al control de passatgers ha deixat a terra molts creueristes que volaven a Barcelona per fer un creuer pel Mediterrani a terra. Així ho publica avui La Vanguardia, que assegura que molts han hagut de buscar desplaçaments d'última hora per arribar al primer destí on el creuer feia parada i poder-lo agafar.

Segons el president de l'Associació Catalana d'Agències de Viatges Especialitzades, Martí Serrate, aquesta situació està generant una "imatge patètica" perquè les autoritats "es culpen unes a altres, mentre els passatgers són els que pateixen la situació i perden vols i connexions".

Ja hi ha algunes companyies com British Airways que han enviat correus als seus clients advertint-los de la situació i demanant-los que arribin abans a l'aeroport. 

Apuntar els passatgers

El delegat del govern espanyol a Catalunya, Enric Millo, va assegurar dimarts que les cues de l'aeroport del Prat han estat causades pel "gran increment de passatgers". D'aquesta manera, el representant de l'executiu de Rajoy ha volgut evitar l'assumpció de responsabilitats a la gestió del govern estatal del Prat. 

El president del govern espanyol, a més, Mariano Rajoy, va restar importància a les cues que des de fa dies viuen els passatgers a l’aeroport del Prat. Rajoy ho va equiparar a les "cues i aglomeracions que es formen al metro els dies de vaga" i ha criticat els atacs a la feina dels agents de la Policia Nacional. En aquest sentit, Rajoy ha volgut comparar la feina dels policies nacionals amb la que haurien de fer els Mossos d'Esquadra al metro de Barcelona i que, segons el president espanyol, no fan.