L'Aeroport d'El Prat segueix patint la falta d'efectius policials per a la comprovació de la documentació i avui s'ha posat de manifest a les xarxes socials amb noves queixes dels usuaris.

Segons una font de la xarxa Twitter, hi havia una falta clara de personal que comprovés els passaports: en un espai de 24 efectius, només n'hi havia 7, mentre que per als europeus era de 2. 

A més, segons denuncia la usuària, les màquines que controlen de forma automàtica la documentació no funcionava. 

Segons ha afirmat el delegat del govern a Catalunya, Enric Millo, "estem molt acostumats a que tot sigui ràpid. Hem d'agafar les coses amb més serenitat".

Des de finals d'abril, els passatgers que transcorren per l'aeroport del Prat han de mostrar un passaport o un DNI electrònic al control de passatgers. Aquesta modificació, juntament amb una falta de personal per atendre les comprovacions dels títols, han provocat que el procediment s'alenteixi i es formin llargues cues, que han arribat a durar hores. El darrer episodi de cues va tenir lloc la matinada de dilluns, en una jornada de descontrol per la vaga de metro i un atropellament a Rodalies.