Un jutge de Sevilla ha emès una ordre de processament per presumpte fals testimoni a Francisco Javier García, conegut com el Cuco, i els seus pares, en considerar que van ordir un pla per enganyar el tribunal sobre els fets ocorreguts el dia de la mort de Marta del Castillo el 2009, han indicat fonts judicials.

Francisco Javier García, El Cuco, que era menor quan es van produir els fets, va ser condemnat a dos anys i onze mesos d'internament en un centre per encobrir el crim de Marta del Castillo. Deu anys després de la desaparició i assassinat de la jove sevillana, l'únic dels processats que compleix condemna és Miguel Carcaño, qui va confessar l'homicidi.

La interlocutòria emesa pel magistrat s'adreça també contra els progenitors d'El Cuco, encara que el pare ja ha mort. Segons les primeres diligències judicials, el tribunal sospesa la possibilitat que els pares haguessin encobert els moviments del seu fill la matinada que es van produir els fets donant-li una coartada falsa. Els dos van declarar en el seu moment davant del jutge que el jove es trobava a casa aquella nit.