Fa més d'un mes que estem confinats a casa per tal de mirar de frenar l'epidèmia del coronavirus. I tot que ja fa setmanes que sentim a parlar del virus, encara tenim molts dubtes al respecte. Precisament per això, els socis del Club El Nacional han tingut l'ocasió de plantejar preguntes al president del Col·legi de Metges de Barcelona, Jaume Padrós, dins el marc Àgora ElNacional, un espai de trobada entre socis i experts o convidats durant el confinament. 

Durant la seva intervenció, Padrós ha contestat algunes preguntes fetes pels socis com, per exemple, si el desconfinament s'hauria de fer de manera gradual i equitativa en tot el territori o, fins i tot, si el virus es pot transmetre a través d'una picada de mosquit. 

Dilluns que ve, els socis del Club El Nacional podran fer preguntes al president de la Cambra de Comerç, Joan Canadell.

Fer-se membre del Club és molt senzill

El nostre club de subscriptors és un lloc de confluència de tots aquells que confien en nosaltres, ens estimulen amb els seus elogis i les seves crítiques i amb qui compartim una visió de Catalunya. Si voleu ser-ne membres o senzillament ajudar-nos a seguir sent el mitjà digital de referència a Catalunya aportant un donatiu, doncs només heu de clicar aquí i començar a formar part de la nostra família.