Les administracions de loteria espanyoles poden reobrir a partir d'aquest dilluns, una vegada es reiniciaran aquesta mateixa setmana els sortejos de Loteria Primitiva i Euromilions. Malgrat que des del dilluns passat 11 de maig, els establiments dels llocs en fase 1 de desescalada del coronavirus ja podien obrir, la Societat Espanyola de Loteries i Apostes de l'Estat (SELAE) va optar per ajornar la venda de sortejos fins aquesta setmana.

De fet SELAE va preveure dos calendaris segons el ritme de la desescalada, però finalment, en poder obrir les administracions de loteria que estiguin en territoris de fase 0,5, com és el cas de Barcelona i àrea metropolitana, ha decidit donar llum verda ha començar la venda aquest dilluns, conforme al calendari més optimista previst.

De moment, aquesta setmana es comença amb la comercialització de jocs a excepció dels relacionats amb futbol i hípica, i s'iniciaran els sortejos d'Euromillones i Loteria Primitiva, mentre que Bono Loto i Gordo de la Primitiva hauran d'esperar a la setmana del 25 a 31 de maig.

Quant a la Loteria Nacional, en qualsevol dels seus formats de comercialització, tornarà a posar-se a la venda avui i els sortejos es reprendran a partir de l'11 de juny de 2020.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat