Joves de l’esquerra independentista mallorquina, entre els quals hi havia membres d'Arran, Endavant i GOB Mallorca, han enganxat avui dimecres més de 1.000 adhesius a cotxes de lloguer de l’illa “denunciant l’actual model turístic”.

A través d’un vídeo publicat a les xarxes socials, l'entitat mallorquina Endavant ha mostrat un parell de joves enganxant adhesius a cotxes de lloguer amb el lema #AquestCotxeSobra, en una acció conjunta amb els ecologistes GOB Mallorca i Arran, el grup de joves radicals de la CUP denunciat per atacs a autobusos i bicicletes a Barcelona.

L’argument que ha motivat l’atac contra els cotxes és, segons una nota de premsa emesa per Endavant, la lluita contra la “saturació de les principals carreteres” i “l’augment de la contaminació de l’aire” que aquests “100.000 cotxes de lloguer” generen.

A més, els joves han subratllat que seguiran “denunciant l’actual model turístic i les seves conseqüències sobre la gent treballadora” i “durant la resta de l’estiu continuaran les enganxades d’aquests adhesius”.