Un altre home ha resultat ferit en ser apunyalat durant una baralla al Raval. Els fets es van produir aquest dimecres al vespre, poc abans de les onze de la nit, quan la víctima participava en una discussió que va pujar ràpidament de to. L’agressió s’ha produït només dos dies després de l’últim apunyalament conegut, que van protagonitzar aquest dilluns una vintena de venedors ambulants al mateix barri barceloní. Amb aquest, el número de ferits per arma blanca a la ciutat durant el mes d’octubre s’eleva fins a sis.

Els Mossos d’Esquadra -que encara no han realitzat cap detenció- han obert una investigació per esclarir els fets i esbrinar què va motivar la baralla. Segons font policials, quan els agents van arribar al lloc dels fets -després de rebre l’avís que hi havia un grup de persones barallant-se al centre del Raval- només es van trobar amb una persona ferida de caràcter lleu i varis testimonis a qui se’ls ha pres declaració.

Aquest dilluns també va ser ferit per arma blanca un llauner en una baralla entre una vintena de venedors ambulants al carrer Lancaster amb Nou de la Rambla. Entre els dos casos han passat menys de 48 hores. Aquest és el tercer apunyalament produït al Raval durant el mes d’octubre i el sisè cas conegut a Barcelona en el mateix termini.

Per tal de combatre l’augment del 19% dels delictes a la ciutat, dilluns es va reunir la Junta de Seguretat Local i va acordar que el Departament d'Interior reorganitzarà els Mossos d'Esquadra per incrementar els agents uniformats a les zones fosques de Ciutat Vella.