Els representants d'Air Nostrum i el Sindicat Espanyol de Pilots de Línies Aèries (Sepla) han assolit aquest dilluns a la nit un acord, després de més de 17 hores de reunió, amb la qual cosa es posa fi a la vaga de pilots de l'aerolínia que han convocat aquesta Setmana Santa, ha informat aquest dimarts la companyia.

D'aquesta manera, operaran amb normalitat tots els vols dels dies 22, 23 i 24 d'abril, encara que es mantenen les 47 cancel·lacions d'aquest dimarts, "atesa la complexitat tècnica del procés de reprogramació i el retard en què s'ha tancat l'acord", precisa Air Nostrum. La companyia assegura que està treballant "intensament" per recuperar gran part dels vols que s'han cancel·lat aquest dimecres, 17 d'abril.

En qualsevol cas, l'aerolínia recorda que els passatgers dels vols que s'hagin cancel·lat tindran dret al reemborsament dels seus bitllets o la reubicació en altres vols fins al 10 de maig. L'acord entre Air Nostrum i el Sepla s'ha signat a les tres de la matinada d'aquest dimarts, per la qual cosa el sindicat de pilots ha procedit a desconvocar la vaga, de sis dies durada.

"Air Nostrum agraeix la comprensió dels seus clients i els demana disculpes pels trastorns que hagin pogut patir com a conseqüència d'aquesta vaga que ara el Sepla desconvoca i que ha estat totalment aliena a la voluntat de la companyia", subratlla l'aerolínia.