L'escola Mireia de Montgat condemna els abusos del professor de religió, denunciats aquest dimecres per un exalumne a El Nacional, i ja ha obert una investigació interna per esclarir els fets.

En un comunicat dirigit als pares del col·legi, la directora Mariló Vidal —que va prendre possessió del càrrec el 1990— assegura que la direcció del centre mai ha tingut coneixement de cap mena d'abús sexual a l'escola. "Fins ara només podem constatar que el professor acusat va morir fa uns anys, i els membres que en aquell moment formaven part de l'APA afirmen que mai havien tingut notícies d'aquesta situació", es pot llegir a la carta.

Per la "importància i gravetat" del cas denunciat per l'exalumne Roger Casanovas, l'escola ha posat en marxa un procés immediat d'investigació professional per esclarir els fets i esbrinar si l'acusació és certa o no. 

La directora assegura que són "moments difícils per a l'escola", ja que el nom i el prestigi del centre es podrien veure "tacats". Tanmateix, Vidal assegura que "ni la direcció ni les persones que formem part de la comunitat educativa del centre des del 1990 som responsables de cap fet o situació que pogués tenir lloc abans, com és aquest cas, suposadament esdevingut fa 35 anys".

El document acaba agraint les mostres de suport en forma de trucades i missatges que ha rebut el col·legi des de l'esclat del cas.