Roger Casanovas, l'exalumne de l'escola Mireia de Montgat que aquest dimecres ha denunciat un nou cas de pederàstia, va reflectir en una cançó els suposats abusos del seu professor de religió. El tema Sorrut quan Vull va ser presentat l'agost del 2017 i és una reflexió personal de com el músic es veu a si mateix. Un dels versos de la cançó fa referència a l'episodi que presumptament va viure amb M.I. durant el curs comprès entre els anys 1984 i 1985 al col·legi d'aquest municipi del Maresme.

Fugint de tot, buscant la pau interiorment i oblidant, per cert, aquell abús a dins l’escola mentre em mirava el nen Jesús, és la lletra que es pot escoltar després del primer cop que sona la tornada del tema. Aquesta estrofa fa referència al moment que el mestre suposadament va abusar de Casanovas a una sala del col·legi de Montgat.

Just abans de la segona vegada que sona la tornada trobem una altra referència a l'incident, quan la víctima diu Mentre ningú va creure mai el meu discurs, en un missatge pels seus pares i l'escola, que no van creure el seu relat i de qui no va rebre cap tipus de suport.