El segon premi del Sorteig de la loteria de Nadal ha tardat a sortir. El número premiat és el 06095  i ha deixat a Catalunya 35 milions d'euros, sobretot en les administracions del centre comercial Màgic de Badalona i a Palau-Solità i Plegamants (Vallès Occidental).

Al centre comercial Màgic de Badalona s'han venut 15 sèries, sent el lloc més beneficiat a Catalunya d'aquest segon premi -18,7 milions-, seguit de l'administració de Palau-Solità i Plegamants, de l'avinguda Catalunya, amb 10 sèries, és a dir, 12,5 milions. Cada dècim ha estat premiat amb 125.000 euros. Tant a Barcelona i Lleida ciutat com a Vallirana (Baix Llobregat) només s'ha venut una sèrie en cadascuna de les administracions.

Tancats per la Covid

L'administració del centre comercial Màgic de Badalona ha estat precisament tancat durant setmanes per les restriccions decretades amb motiu de la pandèmia de la Covid-19 a Catalunya i  ha venut els dècims in extremis després que es permetés la seva reobertura. "Aquest any hem tingut molta sort!", han explicat a Efe l'Anna i el Miquel, germans i propietaris de l'administració de loteria.

Tant un com l'altre han dit que estan "nerviosos" i "il·lusionats" per la situació tot i que, com han remarcat, en altres sortejos havien arribat a repartir un primer premi de la Primitiva i un altre de l'Euromillones. No obstant això, després de tantes setmanes de "patiment" pel tancament de centre comercial, han celebrat aquesta "increïble notícia": "Vam vendre el número una setmana abans", han remarcat.

On s'ha repartit?

A banda de les sèries de Badalona i Palau-solità i Plegamans, també s'ha venut una sèrie del 06095 a les localitats de Vallirana, Barcelona i Lleida. Està dotat amb 125.000 euros el dècim, 1.250.000 la sèrie. El premi s'ha cantat a les 13.09.

Palma de Mallorca, el Ferrol (la Corunya), Lleó, San Pedro del Pinatar (Múrcia), Murcia, Illa Major (Sevilla), Manises (València) i Barakaldo (Biscaia) ha repartit el segon premi.