Els responsables sanitaris han detectat un rebrot de Covid-19 al populós barri de Cerdanyola de Mataró. Així ho han confirmat fonts municipals a l'ACN. Les persones afectades pel coronavirus són sis membres d'una mateixa unitat convivencial.

L'ajuntament de la capital del Maresme ha explicat que els contagiats es troben confinats a casa seva. S'han activat tots els protocols necessaris per fer-ne el seguiment que correspon i garantir que els malalts estan en bones condicions.

Desinfecció de les zones comunes

A banda, com a mesura preventiva, el govern local ha decidit desinfectar les zones comunes del bloc de pisos on resideixen els infectats.

Mataró té en aquests moments una taxa de transmissió del coronavirus de 0'9 casos per cada 10.000 habitants, que es considera per sota del nivell de risc. Precisament, el Comitè Tècnic d'Emergència que fa el seguiment de la pandèmia a la ciutat s'ha reunit aquest dimecres.

Hi ha un total d'11 positius a tot el municipi, cap dels quals ingressat a l'hospital de la ciutat. Això fa que la situació es consideri lluny de l'increment de casos de coronavirus que s'ha registrat a altres indrets del país, com el Segrià, l'Hospitalet de Llobregat i Barcelona

Imatge: Un carrer del barri de Cerdanyola, a Mataró, en una imatge d'arxiu / ACN