CatSalut una aplicació mòbil, pública i gratuïta, adreçada a ciutadans i professionals de la salut. L'app 061 CatSalut Respon té accessos al servei de trucada i xat en línia amb professionals sanitaris. En plena pandèmia, a més, també permet localitzar i enviar dades de salut de persones que puguin tenir símptomes de coronavirus i cercar centres i equipaments sanitaris propers. 

photo6014582883634754209

Captura de l'aplicació del CatSalut

Ara, també es poden consultar informacions sobre el Covid-19, com per exemple, com saber si puc estar afectat pel coronavirus o consells pràctics per fer front a la pandèmia. 

Altres funcions de l'aplicació

Però l'app no està pensada únicament pel coronavirus, sinó per donar servei als ciutadans. Així, ofereix consells com saber el calendari de vacunes, ensenya primers auxilis, i indica també quines farmàcies estan de guàrdia. L'app és compatible amb els programes que permeten la lectura de pantalla a les persones amb deficiència visual.

app catsalut

Captura de l'aplicació del CatSalut

La persona usuària és qui estableix el grau de privacitat, ja que pot activar o desactivar l’enviament de dades personals i la seva geoposició quan ho cregui convenient, i pot fer la trucada tot i tenir desactivades ambdues opcions.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat