La xifra de morts per coronavirus a Catalunya registra el seu mínim des de l'inici de la pandèmia: 13. Una tendència que va a la baixa, ja que si s'observa la corba dels últims 10 dies, la xifra s'ha mogut entre un mínim de 20 morts i un màxim de 43.

El nombre total de morts per Covid-19 ja s'enfila fins a als 11.848. D’aquestes, 6.619 han mort a un centre hospitalari o sociosanitari, 3.928 a una residència i 774 al domicili. Els casos restants són casos no classificables per manca d’informació.

Per altra banda, si aquest diumenge sorprenia la dada de nous contagis perquè registraven 24 casos nous, aquest dilluns les dades sorprenen perquè se n'han detectat 242. A més, hi hauria 4.140 nous possibles casos d'infecció. És a dir, persones que presenten símptomes i a les que no s'ha fet una prova PCR o que s'ha fet i ha donat negatiu.

Des de l'inici de l'epidèmia fins ara, un total de 4.016 persones han estat ingressades de gravetat; actualment són 205 i s’han comptabilitzat fins ara un total de 37.180 altes hospitalàries, 35 més aquest dilluns.

Pel que fa a les residències de gent gran, un total de 13.769 persones han estat confirmades com a positius i 36.513 són casos sospitosos. Així, 2.700 professionals de residències estan aïllats per sospita o confirmació.

 

EN DIRECTE | L'última hora sobre el coronavirus i les seves afectacions a Catalunya, Espanya i el món

MAPA | Els contagis de coronavirus a Catalunya per municipis i barris

MAPES | L'impacte del coronavirus a Catalunya per regions sanitàries

🔴 Segueix ElNacional a Telegram

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat