Després d'una ingent tasca de compilació de dades, el Departament de Salut ha ampliat el mapa oficial que reflecteix l'expansió del coronavirus a Catalunya. Quan es va publicar, a finals de març, només incorporava els casos que s'havien detectat a través d'un test. a cadascun dels 948 municipis catalas. A partir d'ara, s'hi recull també l'avenç de la mortalitat per comarques. 

El mapa és interactiu i permet recórrer tots els municipis de Catalunya per consultar el nombre exacte d'infectats de Covid-19 així com també els sospitosos, que tenen símptomes però que no s'han pogut fer la prova. Alhora el mapa detalla quina proporció representa cada xifra en relació a la població total. 

Pel que fa a la propagació del virus, el govern català ha elaborat un mapa específic que segrega el territori per Àrees Bàsiques de Salut (ABS). És a dir, en el cas dels municipis més grans, posa la lupa i amplia el focus fins als barris. 

Casos positius i sospitosos de COVID-19 a Catalunya per municipi

... i per barri (ABS)

 

Mortalitat per COVID-19 a Catalunya per comarca

 

Seguim totes les notícies i el minut a minut sobre el coronavirus i les seves afectacions a Catalunya, Espanya i el món.