El ministre de l'Interior, Juan Ignacio Zoido, s'ha traslladat aquest matí a Barcelona per visitar els agents de la Policia Nacional i la Guàrdia Civil desplegats amb motiu de l'operatiu policial de l'1 d'octubre i esmorzar amb ells.

guardia civil zoido ministerio

Zoido els ha traslladat que el govern espanyol prendrà totes les mesures que siguin necessàries per defensar els seus drets i dignitat, al mateix temps que els assegura que romandran a Catalunya per seguir garantint el compliment de la llei.

zoido policia barcelona ministerio 3

A l'esmorzar, el ministre de l'Interior s'ha dirigit als agents per agrair-los "profundament l'exemplar feina que estan fent per garantir l'Estat de dret", així com la seguretat i llibertat "no solament de tots els catalans, sinó de tots els espanyols".

Zoido ha recordat als agents que tot el Ministeri de l'Interior està al seu costat i que se sent "orgullós" de com diumenge passat van complir amb el mandat judicial que ordenava impedir la celebració del referèndum.

zoido policia barcelona ministerio

Precisament ahir, el titular d'Interior va anunciar que cap agent desplegat a Catalunya abandonarà de moment el territori català, ni deixarà els hotels en els quals existeix un contracte en vigor.

zoido policia barcelona ministerio 4