La manifestació unionista d'aquest 6 de desembre a Barcelona ha deixat imatges ben curioses. Una d'elles ha estat la del xou que ha protagonitzat el líder del PP a Barcelona, Josep Bou. Quan la marxa circulava per la Via Laietana, l'estrafolari dirigent popular s'ha situat davant de la pancarta i ha acaparat totes les mirades amb el seu particular ball.

Amb el càntic espanyolista 'En pie si eres español' de fons, el regidor de l'Ajuntament de Barcelona ha començat a saltar i botar com si fos l'últim cop que ho anés a fer. De fet, en un dels salts, el popular s'ha volgut impulsar tant que en l'aterratge gairebé perd l'equilibri i cau. A més, al crit de 'Viva España', Bou ha volgut ser el que responia més fort amb un 'Viva' que ha espantat el mateix líder de Vox, Santiago Abascal.

I és que el líder del partit d'ultradreta, que ha plantat els actes de celebració de la Constitució a Madrid per ser a la concentració espanyolista de Barcelona, s'ha quedat absolutament empal·lidit en veure la performance de Bou. 

Abascal, doncs, haurà de pensar una estratègia si vol copsar l'atenció de les mirades espanyolistes a Barcelona, ja que per ara se les endú totes Bou.