La formació de Santiago Abascal seria l'única que creixeria si avui se celebressin eleccions al Congrés dels Diputats. Vox obtindria vuit escons més que els que va aconseguir a les eleccions del 10-N, passant de 52 a 60, segons dades de l'enquesta realitzada per SocioMétrica pel digital El Español.

Enquesta El Español

Pel que fa al PP, sumaria estimació de vot passant del 20,8% al 21,2% però, després d'aplicar la llei electoral, perdria dos escons i passaria de 89 a 87. 

El president del govern espanyol, Pedro Sánchez, veuria com la seva formació perdria dos diputats si ara hi hagués eleccions. El PSOE, que actualment té 120 seients al Congrés, aconseguiria 118 escons.

El seu soci de coalició, Pablo Iglesias, en perdria tres i passaria de 35 a 32. Així doncs, es repetiria un escenari semblant al que van deixar les darreres eleccions: PSOE i Podemos haurien de buscar suports per construir una majoria molt ajustada.

Finalment, Cs seguiria caient i perdria 4 diputats passant de 10 a 6, i Más País, que actualment compta amb 3 escons, es quedaria amb només 1.