El candidat de Vox al Senat per Barcelona, Juan Carlos Segura Just, va ser condemnat l'any 1984 a un any de presó per desordres públics, quan formava part del Frente Nacional de la Juventud (FNJ), un grup d'extrema dreta, escissió de Fuerza Nueva, que va atemptar contra la seu d'UCD després d'una manifestació no autoritzada a favor de la "Patria Espanyola".

Així ho ha explicat aquest dijous el diari La Marea. La protesta anava contra la retenció de vaixells espanyols en aigües marroquines. I segons recull el diari, Segura hauria acabat a Vox per la seva proximitat amb Jorge Buxadé, antic candidat de la Falange i vocal del consell nacional de Vox.

Els fets van passar el mes de juny de 1980, quan hi va haver una acció violenta coordinada per Ernesto Milá Rodríguez (Frente Naconal de la Juventud i CEDADE) contra la seu d'UCD a la Diagonal de Barcelona. 

El grup d'extrema dreta del que formava part l'actual candidat de Vox al Senat participava en una manifestació per la "Patria Espanyola". Després d'aquesta manifestació, es van dirigir a la seu del partit liderat per Adolfo Suárez i hi van llançar pedres, ampolles i còctels molotov, cosa que va provocar, finalment, un incendi.