Vox és una fàbrica de presentar querelles i ara li ha arribat el torn a l'actor Willy Toledo. La formació ultradretana ha presentat aquest matí una querella contra l'actor per un delicte d'odi per les declaracions que va fer el 23 d'octubre passat en el programa En la frontera, on assegurava que "al feixisme se'l combat al carrer, a hòsties".

Durant l'entrevista, Juan Carlos Monedero pregunta a Toledo si la convocatòria d'una manifestació antifeixista a Madrid no és una manera de donar importància a Vox, afirmació davant la qual l'actor sosté que "cal sortir al carrer, el feixisme es combat al carrer, a hòsties. El feixisme només es combat a hòsties, ells no tenen cap intenció de dialogar amb ningú".

La formació liderada per Santiago Abascal entén que davant "els que coneixen els mètodes violents, des de Vox utilitzem les armes de l'estat de dret i la llei per protegir la nostra llibertat de participació política de forma pacífica", ha assegurat Pedro Fernández, vicesecretari jurídic de Vox.