Vox s'afegeix a la manifestació de suport als Reis d'Espanya, prevista per al pròxim dimecres 7 d'agost, que es durà a terme a Palma de Mallorca a les 19.00h, i anima a la ciutadania a participar-hi. Segons ha informat el partit en un comunicat, la manifestació començarà a s'Hort del Rei per arribar al palau de La Almudaina.

La marxa ha estat convocada per Societat Civil Balear, la Hermandad Nacional Monàrquica, la Federació de Veïnats de Sa Ciutat de Palma, Fòrum Balears, Dones en Igualtat i l'Institut Balear de la Família. Des del partit s'anima els ciutadans a participar en la manifestació. Segons el president de Vox Baleares, Jorge Campos, "la societat civil ha d'estar unida en el suport a la Casa Reial".

El diputat i portaveu de Vox a les Balears ha matisat que el suport a la presència dels Reis a Mallorca és "un acte en favor de la Constitució i la legalitat vigent". "Animo a tots a mostrar el nostre suport als Reis d'Espanya", ha manifestat Campos. Finalment, ha expressat que "el valor que suposa per a Palma, Mallorca i les Balears" que els membres de la Casa Reial vengen cada estiu a l'illa "no és quantificable".

Al mateix temps, entitats sobiranistes és manifestaran al mateix lloc i a la mateixa hora contra la recepció organitzada per Felip VI, ja que considerin que el cap de l'estat espanyol és "el principal responsable de la pèrdua de llibertats que estan vivint els països catalans".