El partit d'ultradreta Vox celebrarà un acte a Mallorca que comptarà amb la participació de l'humorista Arévalo i toreros com José Ortega Cano o El Campanilla

La formació d'ultradreta farà un dinar per defensar la tauromàquia i la unitat d'Espanya. Més enllà del secretari general del partit, Javier Ortega Smith, l'acte crida l'atenció per la gent que portarà la formació; si Ciutadans compta amb Marta Sánchez per fer una versió de l'himne espanyol, Vox s'envolta de toreros i un humorista.

En declaracions a RAC1, Arévalo va assegurar que no té "carnet de cap partit" i que "ha actuat per a tots". "Estic a favor dels toros. Hi ha molta gent que en viu. També hi ha molts estudis de veterinària que diuen que no els fan tant de mal com la gent pensa", afegeix l'humorista per justificar la seva participació en un acte en defensa de la tauromàquia.

Finalment, Arévalo sentencia: "Espanya és una nació i tots hem d’estar units. I qui no vulgui ser a Espanya que se’n vagi a fer punyetes". Entre d'altres, Vox també portarà a Mallorca el periodista taurí Eudardo Osca i els toreros Niño de la Capea, Vicente Ruíz el Soro, Javier Vázquez i Manolo Méndez,.