Vox instarà a la il·legalització d'Arran i altres col·lectius antifeixistes. Així ho ha anunciat la formació en una roda de premsa a Barcelona aquest dilluns. La formació d'extrema dreta ha volgut exposar un conjunt d'accions que s'han iniciat per protegir, segons han ressaltat, els seus drets constitucionals i la seguretat i llibertat dels seus afiliats i assistents als seus actes. "Presentarem una denúncia per aclarir el que ha succeït en els actes de Vox i contra les agressions que s'han produït", ha explicat el portaveu de Vox Barcelona Jorge Buxadé.

"Exigim que es convoquin les juntes locals de seguretat, en cas de no fer-se, procedirem a denunciar judicialment el desemparament", ha afirmat. Vox ha demanat de reunir-se amb la delegada del govern espanyol a Catalunya, Teresa Cunillera.

Des de la formació han anunciat que tenen "ferma intenció de presentar-se a les eleccions. No serà ni una carpa el dissabte o diumenge. Serà una actuació política". Encara que no han revelat qui es presentarà, han afirmat que "segurament serem a totes les capitals de província" i han exposat que "intentarem estar presents en el màxim de municipis possibles".

acte vox hotel barcelo el nacional anna sole sans 2

Preguntats per la vaga del taxi han explicat que "Vox oferirà una solució quan tingui possibilitat d'oferir solucions", tot i així han volgut "posar de manifest el conflicte". "En ambdós casos hi ha empreses que donen serveis als usuaris. S'ha de garantir la legalitat i els serveis als ciutadans".

Buxadé també ha volgut ressaltar que "no tenim socis preferents. El nostre únic soci preferent és el nostre votant". El que sí que ha assegurat és que "mai no tindrem socis de l'extrema esquerra ni separatistes".