El cas del tiktoker Naim Darrechi, que es va vantar en una entrevista de mentir a les dones dient que és estèril per no haver d'usar preservatiu, continua aixecant polseguera. En el ple ordinari d'aquest dilluns de l'Ajuntament de Getafe, el portaveu de Vox, José Manuel Fernández Testa, ha posat el focus en les dones per "deixar-se enganyar" pels homes que ejaculen sense permís i que prescindeixen del condó.

Fernández Testa ha preguntat a una de les regidores, que s'ha referit al cas de Darrechi, si "insinuava que la culpa d'un embaràs no desitjat també és culpa de l'home". El portaveu del partit d'ultradreta al consistori de Getafe ha sostingut: "Si aquest home al qual vostè es refereix enganya les dones sobre si es posa o no preservatiu, dic jo que són elles les que es deixen enganyar, no?".

La portaveu de Podemos a Getafe ha considerat a través de Twitter que "culpar la víctima d'un abús sexual és molt greu i no pot quedar així":

El cas del tiktoker, a la Fiscalia

En una entrevista en un canal de YouTube, el tiktoker Naim Darrechi, amb més de 27 milions de seguidors, va presumir de no utilitzar preservatiu en les relacions sexuals perquè "li costa molt" i confessava que enganyava les seves parelles al·legant que era estèril ("els dic que m'he operat per no tenir fills") per poder desprendre's del condó i ejacular dins de les dones.

Darrechi anava més enllà en les seves declaracions i afirmava: "És estrany que no hagi deixat embarassada a cap dona així en tres anys, així que començaré a ejacular dins sempre".

Davant d'aquesta polèmica, la ministra d'Igualtat, Irene Montero, va anunciar que portaria el cas a la Fiscalia: "Treure's el preservatiu o ejacular dins sense consentiment és avui abús sexual i la llei 'sí és sí' ho reconeixerà com a agressió". Per Montero, "presumir davant de 26 milions de seguidors d'una cosa així reflecteix la urgència de posar el consentiment en el centre".

No es tracta de la primera polèmica que protagonitza Naim Darrechi. El passat mes de maig, va publicar un vídeo on es pronunciava obertament en contra de l'avortament: "Jo puc entrar a casa teva, posar el gas i treure't la vida sense que pateixis. A mi em cauran trenta anys per assassinat, i per algú que avorta, que se suposa que és el mateix fet, no només és gratis, sinó que ho paguem dels nostres impostos".

 

Imatge principal: José Manuel Fernández Testa, portaveu municipal de Vox a Getafe, durant la seva intervenció al ple d'aquest dilluns. Captura.