La ministra d'Igualtat del govern espanyol, Irene Montero, ha anunciat via Twitter que posarà en coneixement de la Fiscalia les pràctiques sexuals que el tiktoker Naim Darrechi va reconèixer durant una entrevista. El tiktoker va assegurar que a ell no li agrada usar condó i que enganya les dones al·legant esterilitat. Montero ha dit que les accions que reconeix Darrechi constitueixen un delicte que la llei "només sí és sí" recull.

Ejacula sense permís i les enganya

Naim Darrechi, el tiktoker amb més seguidors de tot Espanya, va assegurar en una entrevista amb el youtuber Mostopapi que no usa condó en les relacions sexuals perquè li "costa molt" i va confessar que enganya les seves parelles sexuals assegurant que és estèril per deslliurar-se del preservatiu, va reconèixer que ha ejaculat dins de les dones sense el seu permís. 

"És estrany que no hagi deixat embarassada a cap així en tres anys, així que començaré a ejacular dins sempre. I mai ha passat res, i estic començant a pensar que tinc un problema", explicava Darrechi. Davant aquestes paraules, l'entrevistador li va preguntar per la reacció de les seves parelles i si estaven d'acord amb la pràctica. Darrechi impassiblement va respondre: "Jo els dic que soc estèril. 'Tranquil·la, que m'he operat per no tenir fills'". Les xarxes socials no van trigar a inundar-se de crítiques contra les pràctiques abusives del tiktoker i la passivitat de l'entrevistador Mostopapi.

Montero ho durà a Fiscalia

La ministra d'Igualtat davant d'aquest escàndol ha tuitat que durà a la Fiscalia Naim Darrechi per "treure's el preservatiu o ejacular dins sense consentiment". Montero ha prosseguit explicant la importància de seguir educant i formant la població en el consentiment sexual: "Presumir davant de 26 mil seguidors d'una cosa així reflecteix la urgència de posar el consentiment en el centre".

Finalment, ha apuntat que la llei només sí és sí "ho reconeixerà com a agressió".

Montero

Un tiktoker amb historial

Aquest tiktoker que es vanta d'abusar de les seves parelles sexuals ja ha estat envoltat de polèmica algun altre cop. El passat maig va publicar un vídeo fent campanya contra l'avortament, on mostrava la seva oposició a l’avortament i a la violació. "El nadó no té la culpa de res", deia.

"Jo puc entrar a casa teva, posar el gas i treure't la vida sense que pateixis. A mi em cauran trenta anys per assassinat, i per algú que avorta, que se suposa que és el mateix fet, no només és gratis, sinó que ho paguem dels nostres impostos", exclamava.

 

Imatge principal: El tiktoker Naim Darrechi.