L'expresident del govern espanyol Mariano Rajoy, que la passada setmana va renunciar al seu escó al Congrés, ha visitat avui la localitat alacantina de Santa Pola, on té la plaça com registrador de la propietat. Fonts properes a l'expresident han informat que ha arribat avui a la ciutat d'Alacant en un AVE poc abans del migdia i que es quedarà a la província fins demà a la tarda.

La presència de Rajoy no ha passat desapercebuda a les xarxes socials, on ràpidament han circulat imatges d'ell caminant per una vorera de Santa Pola al costat de Francisco Riquelme, qui ocupa temporalment la plaça de registrador de la propietat de l'expresident des de fa 28 anys.

Rajoy va presentar el passat 15 de juny la seva renúncia com a diputat a la cambra baixa i va anunciar que sol·licitaria el seu reingrés en el Cos de Registradors de la Propietat, en el qual té la seva plaça a Santa Pola. Per aquesta feina, Rajoy rebrà uns 15.000 euros mensuals amb la possibilitat de demanar el trasllat a un municipi encara més poblat i, per tant, augmentar el seu sou.

Rajoy ha aprofitat la visita per dinar en un dels millors restaurants de la població, el restaurant Batiste, situat a primera línia de mar i famós pel seu arròs, peix i marisc.