L'excomissari José Manuel Villarejo tenia una sèrie de documents sobre moviments bancaris guardats sota el nom "Empresa Partit Popular". Així ho explica Vozpópuli, que ha tingut accés a desenes d'efectes intervinguts. 

Aquesta documentació va ser trobada al despatx personal de Villarejo a la Torre de Picasso a Madrid. Des d'allà dirigia un conglomerat d'empreses i rebia clients pels quals realitzava investigacions privades, explica el digital. 

El dia de la seva detenció, van trobar entre aquests efectes intervinguts un "conjunt de documents de moviments bancaris sota el títol 'Empresa Partit Popular". Tot i això, segons recull el diari, no s'explica en què consisteixen aquests moviments o si corresponien a serveis prestats pel comissari del PP.

Fa uns mesos, aquest mateix diari va saber que el PP va encarregar l’any 2005 al clan policial liderat per l’excomissari José Manuel Villarejo i Enrique García Castaño, conegut com el Gordo, que l’informés de les investigacions que estava fent la policia a dirigents de la formació popular, a través d'uns àudios inclosos en el sumari de l’Audiència Nacional als quals va tenir accés.