Nou episodi de la mala maror entre Josep Borrell i el periodista Tim Sebastian després que Borrell abandonés a mitges una entrevista en ser preguntat pels presos independentistes. Sebastian presenta el programa Conflict Zone, emès per la televisió pública alemanya de difusió internacional Deutsche Welle.

El seu convidat d'aquesta setmana és Andrea Schwab, eurodiputat de la CDU adscrita al PP Europeu. Sebastian ha atacat a Schwab preguntant-li si "entre 27 estats europeus" no han pogut trobar "un millor candidat que no hagi estat multat amb 30.000€ per vendre accions amb informació privilegiada".

Davant d'això, Schwab intenta justificar-se recordant que Borrell encara ha de passar pel control parlamentari on, "si no està preparats pel càrrec, no tindrà la majoria necessària". Sebastian no es dona per satisfet i torna a la càrrega: "El nivell és tan baix que [...] és el millor candidat que té Europa per a ser el cap de la diplomàcia?".

L'eurodiputat fa un últim intent per defensar Borrell recordant que va ser president del Parlament Europeu, però davant la incapacitat de convèncer l'entrevistador, acaba tornant a l'argument que si les explicacions de Borrell no els "satisfan" pot quedar-se sense càrrec.