La ministra de Defensa, Margarita Robles, lloa la tasca de Felipe González com a president espanyol i justifica els documents de la CIA que demostren com el govern de González va organitzar els Grupos Antiterroristas de Liberación (GAL) amb informes corresponents a l'any 1984. La CIA és clara en el seu escrit titulat Espanya: Terrorisme basc i resposta governamental i subratlla: "Felipe González ha pactat la creació d'un grup de mercenaris per combatre fora de la llei a terroristes". 

Aquest matí, Robles ha estat entrevistada a Telecinco i ha demostrat que se sent orgullosa d'aquella època on ella també va participar: "Vaig formar part de l'última etapa del govern de Felipe González, vaig ser secretària d'estat d'Interior i van ser moments molt difícils que se'ns han oblidat on ETA matava. Felipe González és un personatge clau de la història del nostre país. L'any 1982, el PSOE amb González al capdavant va portar els avenços en matèria d'educació, sanitat, de drets i llibertats ja que havíem sortit d'un cop d'estat i per tant crec que s'ha de ser generós per cada moment".

.En paral·lel, també ha avaluat la tasca de l'exèrcit espanyol per combatre el coronavirus i a Robles li han caigut les llàgrimes: "Estic molt orgullosa d'ells i de tot el que han fet. Un altre dia, parlava amb el cap de la UME i em deia que 2.200 homes i dones havien rebut ajuda psicològica. Encara m'emociono quan veig l'entrega i la generositat amb la que ho han fet. És el moment d'aprendre de l'exèrcit i els sanitaris".