Els CDR han ocupat la Diagonal de Barcelona per tal de protestar contra la visita del rei Felip VI a la ciutat. Durant la protesta, no han estat pocs els convidats a l'acte d'entrega dels Premis Princesa de Girona que han intentat accedir al recinte a través de la concentració independentista.

Els manifestants han xiulat els convidats i han impedit que accedissin al recinte entre xiulets i crits fent-los fora del lloc i que busquessin una altra entrada al Palau de Congressos de Catalunya.

Marina Fernàndez

De fet, un dels convidats a qui també se li ha negat l'entrada ha ensenyat una estelada que tenia guardada a la cartera per intentar que els manifestants canviessin d'idea, però no ha sigut el cas. Els mateixos manifestants li han dit que fes la volta si volia entrar a l'entrega de premis.

Marina Fernàndez

Ara bé, no tots els assistents a l'entrega de premis han reaccionat igual, i algun s'ha encarat de mala manera amb els manifestants. Aquest ha estat el cas d'un home que ha pres una bandera negra independentista als manifestants i s'hi ha mocat. Però no ha estat només això, un altre assistent, quan estava marxant de la manifestació, ha agredit una concentrada donant-li un parell de clatellades.

ELNACIONAL provocador mani felip vi rei diagonal - mireia comas

ELNACIONAL manifestacio rei felip vi diagonal convidats - mireia comas

Mireia Comas