El director general de la Guàrdia Civil, Felix Vicente Azón, ha garantit que s'asseguraran que la resolució aprovada pel Parlament de Catalunya que demana la retirada dels seus efectius de Catalunya "no tingui cap transcendència" perquè, segons el seu parer, la Guàrdia Civil compta amb "l'afecte i l'admiració" del conjunt de la ciutadania.

Azón ha intervingut en l'acte del dia de la patrona de l'institut armat, la verge del Pilar, celebrat a la caserna de Sant Andreu de la Barca. Els principals membres de la cúpula dels Mossos d'Esquadra, han abandonat l'acte com a protesta pels discursos de Garrido i del director general de la Guàrdia CivilVicente Azón, que han considerat "ofensius" per a l'anterior cúpula de la policia catalana. 

Azón també ha felicitat l'institut armat per la detenció dels membres dels Comitès de Defensa de la República (CDR) acusats de terrorisme perquè - ha dit - "ha evitat mals majors que afortunadament ja mai no arribaran a produir-se".

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat