El director de TV3, Vicent Sanchis, ha recordat que els llaços grocs penjats al recinte de TV3 són símbols de protesta que posen els treballadors, i que la direcció "maligna" no hi té res a dir, igual que tampoc hi tindria res a dir si fossin pancartes reivindicant drets salarials o qualsevol altra demanda ciutadana. 

Sanchis ha valorat aquest dimarts al vespre com ha anat el debat que ha moderat amb els vuit candidats dels principals partits que es presenten a les eleccions de diumenge. Ha tret importància a les crítiques que ha rebut de Ciutadans i el PP. "La petició de la meva dimissió m'ha recordat programes televisius de quan era petit", ha indicat. 

Sanchis ha insisitit que la televisió catalana treballa amb rigor i dona veu a tothom. "Estic cansat d'atacs injustos, els candidats sabien que els periodistes no podem intervenir en un debat i s'han aprofitat d'una situació de superioritat", ha explicat en referència a l'envestida que va rebre ell mateix en diverses ocasions del debat

El director ha considerat que "en tot moment el debat ha estat tranquil i que els candidats han explicat bé les opcions que hi ha sobre la taula".