La candidata de Cs per Barcelona a les eleccions del 10-N, Inés Arrimadas, ha començat la seva intervenció al debat de TV3 aprofitant per carregar contra el director de la cadena, Vicent Sanchis, com ja va fer en l'últim debat electoral que va celebrar la televisió pública catalana.

Arrimadas ha retret el sou que cobra Sanchis com a director i l'ha amenaçat de treure'l amb l'aplicació de l'article 155 "quan puguin". La candidata de Cs ha repetit l'acció que ja va fer l'última vegada i ha entregat una carta de dimissió al director i moderador del debat.

A més, ha acusat TV3 de ser "sectària" i "incapaç de mantenir la neutralitat", retraient que hi hagués llaços grocs als passadissos de l'edifici. Sanchis no li ha contestat recordant que ell "no es presenta a les eleccions" i li ha agraït irònicament "les seves suggerències una nit més".

A continuació, ha estat el torn per a la número u del PP per Barcelona, Cayetana Álvarez de Toledo, que ha continuat en la línia d'Arrimadas, indignada per la presència de llaços grocs als estudis. Ha acusat l'independentisme d'haver "construït una secta" i ha assegurat que s'havia plantejat assistir al debat per "denunciar aquesta degradació profunda" i marxar tot seguit.

Per la seva part, el candidat de Vox Ignacio Garriga ha denunciat que TV3 va ser un "altaveu de propaganda" en el "cop d'estat" de l'1-O i, amb l'aplicació de l'article 155 de la Constitució, "hauria d'haver-se tancat, intervingut de manera immediata". En aquest punt, ha retret a PP i Cs que ara "parlin d'intervenir" TV3, malgrat que el 2017 no "ho van fer amb el 155".