El Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) ha indicat que a les vuit del vespre havia atès 44 persones en relació als incidents que s'han produït en el marc de la vaga general. Vint  de les 44 persones han estat traslladades a centres sanitaris, però totes menys una han estat ateses de lesions lleus.

L'única que no ho ha estat, ha sofert ferides de més gravetat, però igualment considerades menors. D'altra banda, 7 dels atesos són agents dels Mossos d'Esquadra. A Tarragona hi ha hagut 2 persones ateses i traslladades a centre sanitaris (una de les quals és la que ha sofert les lesions una mica més importants). A Lleida hi ha hagut 5 persones ateses i traslladades a centre sanitari. I a Barcelona han estat 24, 10 de les quals traslladades a centres sanitaris.

D'altra banda, a Terrassa s'han atès 2 persones, 1 en un centre sanitari. A Gurb (Osona) s'han atès 4 persones, 2 a centre sanitari. A Medinyà 6 mossos han estat atesos i donats d'alta in situ. I a Girona també s'ha atès 1 mosso que igualment ha estat dona d'alta al mateix lloc dels fets.

En paral·lel, el telèfon d'emergències 112 ha atès fins a les nou de la nit 584 trucades per 359 incidents relacionats amb l'aturada general. En les últimes tres hores, només n'hi ha hagut 24.