Jordi Sànchez, Jordi Turull, Josep Rull i Joaquim Forn segueixen fent vaga de fam per denunciar que el Constitucional no resol escrits que fa prop d'un any que s'han presentat i per tant bloqueja l'accés dels presos a la justícia europea.

El conseller Josep Rull ha volgut apuntar en una piulada que "només el 24,5% dels catalans creu que el Tribunal Suprem actua amb imparcialitat" en el seu cas. Rull s'expressa d'aquesta manera en el seu 15è dia de dejuni i afegeix que el Suprem no pot dissimular que actua sense presumir la innocència dels presos.

Pel que fa a Jordi Turull, ha remarcat que els presos que fan dejuni estan rebent l'escalf d'altres interns en forma de "gestos, detalls o mostres de suport que evidencien la qualitat humana i la seva complicitat"

El conseller Joaquim Forn, en el seu 15è dia de vaga de fam, ha posat de manifest la seva confiança en els tribunals europeus: "Les decisions a Alemanya i Bèlgica han estat categòriques. A Europa es veuen les coses molt diferents a com les veu la justícia espanyola", ha dit en un missatge a Twitter.

Finalment, l'expresident de l'Assemblea Nacional Catalana, també ha insistit en el suport de la resta de presos, un fet que assegura que els fa més forts.