"Defensarem Franco com sigui i de la manera que sigui". Així s'ha expressat el "portaveu" del grup d'ultradreta Movimiento por España, Eduardo Moreno. En declaracions a Elplural.com, Moreno ha remarcat que "El temps que tardi Franco en sortir del Valle de los Caídos, és el que li queda de vida a qui el tregui".

Les declaracions arriben just després que el Tribunal Suprem hagi avalat aquest dimarts per unanimitat la decisió del govern de Pedro Sánchez de treure les restes del dictador Francisco Franco del Valle de los Caídos i traslladar-les al cementiri d'El Pardo.

En declaracions a Elplural.com, des del Movimiento por España avisen que "s'està posant la cosa molt malament". Segons ells, Sánchez "està jugant amb la vida de les persones". "Arribarà un moment que ens cabrejarem i passaran molts desastres. Hauran de posar crespons negres a molts llocs", han declarat. I ressalta incidint en l'amenaça de mort a membres del govern espanyol per part de "més de 10.000 persones que es concentraran" la nit que les restes siguin exhumades de la seva tomba.