Un grup d'ultres alemanys ha agredit un fotògraf en una concentració neonazi a Berlín al crit de "visca Hitler". En aquest cas diversos ultres han empès repetidament al periodista fins que aquest ha hagutde marxar a un altre lloc per tal de seguir cobrint la concentració d'ultradreta. 

Aquest, però, no és l'únic cas d'agressions a periodistes durant les manifestacions neonazis de les últimes setmanes a Alemanya, i la Federació Alemanya de Periodistes (DJV) ja ha demanat als que qui ho desitgi presenti una denúncia davant la policia. En la mateixa línia, diversos caps de redacció alemanys també han formulat acusacions contra la policia per permetre aquestes agressions a periodistes durant manifestacions d'ultradreta, segons informa la televisió pública alemanya.

Un altre exemple d'aquesta violència en contra la premsa és la d'una periodista de BuzzFeed que va ser colpejada per diversos ultres. Segons ha relatat a Twitter, la van empènyer i un company va rebre diverses puntades de peu acompanyades d'expressions com "ves-te'n a la merda". Ella mateixa va assegurar que mai havia patit una situació "tan tensa" amb uns manifestants.