Televisió Espanyola només emetrà les sessions íntegres del judici del procés pel Canal 24 horas en desconnexió a Catalunya, segons ha informat aquest dilluns RTVE. El programa, conduit per Laura Mesa, retransmetrà totes les sessions i comptarà amb connexions amb tres periodistes catalans desplaçats a Madrid, dins de l'"amplia cobertura" que oferirà RTVE Catalunya del judici als líders independentistes.

L'Informatiu Migdia a La 1 s'emetrà des de Madrid aquest dimarts 12 de febrer, i també ho farà els dies més destacats del judici. El programa Vespre 24h del Canal 24h, presentat per Marta Sugrañes, farà una anàlisi diària del judici, amb una duració especial d'una hora tots els dies que hi hagi sessions.

Pel que fa Ràdio Nacional Espanyola (RNE), Ràdio 4 prestarà una atenció destacada del judici des de primera hora amb El Matí a Ràdio 4, fins a la nit, amb el programa Realpolitik. Així com TVE Catalunya, tres periodistes de Ràdio Nacional de Barcelona viatjaran a Madrid per seguir el judici i informar-ne a les emissores Radio 1, Ràdio 4 i Radio 5.