TV3 exigeix a El País que rectifiqui. L'article "Una setmana a la bombolla de TV3" no ha agradat gens a la direcció de la cadena, que ha exigit publicar al diari una rectificació. En una carta signada pel director del canal català, Vicent Sanchis, s'assegura que l'article inclou fets que són "inexactes" i que la seva divulgació "ha causat perjudicis a l'entitat". 

L'article d'El País criticava durament la televisió pública catalana, assegurant, per exemple, que als seus informatius no es parla de la fugida d'empreses, que els partits espanyols "ni existeixen" o que apareixen "al minut 20 o més" de l'informatiu, i que per al canal Espanya es redueix al cas Gürtel. 

El text del diari del grup Prisa també tracta el programa InfoK com una "espècie d'informatiu infantil" i critica que s'expliquessin què són els presos polítics, per explicar l'empresonament del Govern. A més, considera esbiaixada la informació sobre la vaga del passat 8 de novembre i la declaració davant dels jutjats de vuit professors de la Seu d'Urgell acusats de delictes d'odi per haver parlat de la violència de l'1-O a classe. 

 

En l'escrit que la direcció de TV3 envia al director d'El País, Antonio Caño, refusa totes aquestes acusacions amb fets i dades que així ho acrediten i demana al diari que publiqui l'escrit de la cadena catalana en un espai amb una rellevància "semblant" a l'article en qüestió i ho demana "en un improrrogable termini de 3 dies". 

En cas que el mitjà del grup Prisa es negués a publicar l'escrit de TV3, en el termini i les condicions que li exigeix, la cadena podria querellar-se contra el diari.