Vicent Sanchis, el director de TV3, ha explicat a Catalunya Ràdio que es querellarà contra El País si no rectifica, arran de l'article "Una semana en la burbuja de TV3". Sanchis afirma que el periodisme de Madrid ve amb una opinió preconfigurada i que s'assenyalen els mitjans públics i l'escola com a grans culpables de l'independentisme. 

El director de TV3 ha defensat diferents aspectes de la televisió pública catalana, entre ells, com va seguir l'última aturada general de país o els programes que s'emeten a l'InfoK, dos dels temes més criticats per part d'El País en el seu article. 

"Hi ha una gent a Madrid que quan veu un programa dirigit a nens que informa, considera que no pot ser bo per definició", explica en relació a l'InfoK. En aquest context, Sanchis defensa que arreu d'Europa, Alemanya, Holanda o el Regne Unit, aquest tipus de programes "funcionen". 

"No hi ha cap polític de Catalunya que estigui content amb el Polònia", ha dit en referència a les crítiques de l'article d'El País al programa d'humor de TV3. Sanchis afirma que no hi ha un programa d'humor polític perquè "no hi pot haver" i no hi ha un programa infantil, d'aquesta línia, "perquè no saben com fer-lo".

Per últim, Sanchis ha dit que han exigit el dret a rèplica, un article a El País rectificant, i si no se'ls concedeix "cal entrar per una via jurídica". "Contestem a El País perquè tenien aquest diari com una bona referència periodística i en els últims anys és el que més ha baixat. Per molta gent de TV3 El País tenia un respecte que, potser, ja no té" ha explicat el director de TV3.