Una vegada el magistrat de la sala civil i penal del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya ha arxivat la causa oberta contra el conseller Jordi Turull, aquest ha dit des de la presó: "Oblido i perdono tots els difamadors professionals per tot el que han arribat a dir". Això sí, destaca que "el mal ja està fet". 

La causa oberta contra el conseller Jordi Turull i la seva dona, Blanca Bragulat, apuntava un presumpte delicte d'insolvència punible. Jordi Turull va canviar part dels béns que tenia a nom seu a nom de la seva dona el 2017. També es va canviar un compte corrent que era a nom dels dos i que actualment només és de Blanca Bragulat.

El tribunal constata ara que efectivament va ser Bragulat qui es va fer càrrec de les obres de rehabilitació de l'habitatge i també que era ella qui exclusivament feia servir el compte corrent denunciat.

El president a l'exili, Carles Puigdemont, ha mostrat el seu suport a Turull a través d'una piulada. "Des de la presó continua tenint molta més dignitat i lucidesa que alguns dels que li volen donar lliçons", ha defensat.