L'exconseller de Presidència, Jordi Turull, ha deixat en evidència una exdiputada de Ciutadans, Sonia Sierra, que havia expressat a través de Twitter que estava "passejant tranquil·lament" per Palamós i lamentava que s'havia trobat un acte de Damià Calvet i Jordi Turull en el qual "parlaven d'Espanya com un país veí". Són diverses les vegades que la formació taronja ha parlat d'"ambient hostil" i de "divisió i confrontació social".

Jordi Turull responia a Sonia Sierra que "tu mateixa et desmenteixes de les atrocitats i mentides que heu arribat a dir" tot dient que "veus com pots passejar tranquil·lament per Palamós i per tot arreu". Paral·lelament, l'emplaçava a deixar "que la resta també puguin passejar o parlar tranquil·lament".

TUIT turull responde a sonia sierra

Després d'aquesta resposta de Turull, Sierra assegurava que "hi vinc cada any a Palamós i sempre he passejat tranquil·lament" i defensava que "a més, avui he pogut saludar a dos excompanys".

L'acte de Rull i Calvet

Sonia Sierra, exdiputada de Ciutadans, feia referència a la piulada a un acte que aquest divendres es va celebrar a Palamós amb la presència dels exconsellers de Territori, Josep Rull i Damià Calvet. Rull presentava al Passeig del Mar el seu llibre "1 d'octubre i 2 poemes. Quan l'esperança venç la por".

A través de Twitter, Josep Rull expressava que aquest acte tenia "una especial càrrega emotiva" per a ell perquè el principal càrrec pel qual va ser condemnat a 10 anys i sis mesos de presó "va ser no autoritzar amarrar el vaixell del Piolín a Palamós" i que, amb això, "es va evitar que peguessin més gent més a prop".

Sonia Sierra ja no és de Cs

Aquesta polèmica a Twitter protagonitzada per Sonia Sierra arriba una setmana després que ella anunciés que deixava Ciutadans per la seva deriva i per l'enèsima crisi que vivia el partit amb l'expulsió de membres crítics a Lleida, Girona i Andalusia.

En dues piulades, Sierra anunciava que es donava de baixa del partit i que, tot i que "no tenia intenció de fer-ho públic", denunciava que portava dies "rebent atacs tant de càrrecs públics com orgànics de Ciutadans", fet que li semblava "inacceptable perquè mai he faltat el respecte a ningú". L'exdiputada taronja tancava el fil expressant que "l'últim ha estat que un regidor i càrrec orgànic de Cs ha difamat un altre regidor del mateix partit que em va mostrar el seu suport davant d'un tuit que insinuava que "zorreaba". Espero que cessin ja els atacs. I als preocupats per la meva vida laboral, dir-los que em guanyo molt bé la vida".

 

Imatge principal: Jordi Turull, en la seva sortida de Lledoners després de rebre l'indult. Sergi Alcàzar.